Njerëzit e zgjedhur të Allahut!

Njerëzit e zgjedhur të Allahut! Kush e mediton Kuranin e vëren se njerëzit e mirë frikësohen më së shumti prej dy gjërave:Frika se veprat e tyre të mira nuk do pranohen; وَالَّذِينَ يُؤْتُونَ مَا آتَوْا وَقُلُوبُهُمْ وَجِلَةٌ أَنَّهُمْ إِلَىٰ رَبِّهِمْ رَاجِعُونَأُولَٰئِكَ يُسَارِعُونَ فِي الْخَيْرَاتِ وَهُمْ لَهَا سَابِقُونَ ” Dhe, ata të cilët japin (sadaka-zeqatë) nga …