home ISLAMI DHE SHKENCA, Uncategorized Mjalti është shërues i çdo sëmundje për të cilën Allahu i Lartësuar ka treguar para 1400 viteve , tani në kohën më moderne binden edhe shkencëtarët

Mjalti është shërues i çdo sëmundje për të cilën Allahu i Lartësuar ka treguar para 1400 viteve , tani në kohën më moderne binden edhe shkencëtarët