home KËSHILLA ISLAME Elvis Naçi kështu e gëzon gruan e tij

Elvis Naçi kështu e gëzon gruan e tij

Elvis Naçi kështu e gëzon gruan e tij, Është një nga hoxhallarët më të komentuar shqiptar. Fjala është për Elvis Naçin i cili përpos se me aktivitetin e tij nëpër xhamia, mjaft aktiv është edhe me rrjetet sociale, shkruan lajmi.net, Krahas videove ku ndanë me ndjekësit ligjëratat e tij, Elvisi shpesh publikon foto edhe me familjen e tij. Sot në Instagram ai ka hedhur një fotografi ku shihet me bashkëshortën e tij, foto kjo të cilës ia ka lënë një shkrim dedikues mjaft të bukur.“‘’Jetojme ne nje kohe ku jeta bashkeshortore eshte e rrezikuar, mendoj se duke shtuar perkushtimin dhe tolerancen brenda Familjes ajo kthehet ne nje fole dashurie dhe miresie!’’ janë fjalët e tij lënë fotos.