Adem Ramadani – Allahu Ekber Kebira (Ilahi e re)

  Duet i shkelqyeshem dhe ilahi fantastike Ndegjim te kendshem Adem Ramadani – Allahu Ekber Kebira (Ft. Adnani Bekimi Ylberi) 2017 Adem Ramadani sjellë ilahin e re në muajin e Ramazanit (Video) Ilahisti i mirënjohur shqiptar Adem Ramadani, sot ka lansuar ilahinë më të re që vie në Muajin e Ramazanit. Kjo ilahi është së …

Dhjetë shtëpit, ku Meleiket (Melaqet) nuk hynë…

Dhjetë shtëpit, ku Meleiket (Melaqet) nuk do të hynë!! 1- Shtëpit, ku nuk mbahet lidhja faresfisnore. 2- Shtëpit, ku nuk nderohen prinderit. 3- Shtëpit, ku merren kamatë dhe jipen kamatë. 4- Shtëpit, ku qëndrojn Qentë. 5- Shtëpit, ku nuk përmendet Allahu. 6- Shtëpit, ku ofendohen shokët e Pejgambereve. 7- Shtëpit, ku qinden fotografit, putat dhe …