Dita e fundit në këtë botë

Israfili eshte meleku qe eshte krijuar vetem qe ti fryej Surit.Dhe qendron pran tij dhe pret urdherin e Allahut qe ti fryej Surit. I Derguari i Allahu alejhi selam thote: “Qe ne momentin qe Meleku Israfil eshte krijuar ai asnjehere nuk i ka mbyllur syte duke pare nga Arshi i Allahut qe ti japi leje …