FILLONI DËRGONI SALAVATE

FILLONI DËRGONI SALAVATE “Nga akshami i ditës së enjte deri në akshamin e ditës së premte çdo sekondē është depo prej shperblimeve, kështuqë shtoni salavatet për Profetin – ﷺ – ” Ibn Kajjim el-Xheuzi Sal-Allahu alejhi we selem

MBROJE VETEN MË KËTO FJALË!

MBROJE VETEN MË KËTO FJALË! – Nëse donë që shejtani të mos afrohet, thuaj kur të dalësh nga shtëpia apo makina apo puna: Bismilah tevekultu ala Allahi, ve la havle ve la kuvete il-la bil-lah (Me emrin e Allahut, në Allahun u mbështeta nuk ka ndryshim e as forcë pa ndihmën e Allahut). – Nëse …

O ZOT !

O ZOT ! Nëse risku im është në qiell, #lëshoe Nëse është në tokë, #nxire Nëse është larg, #afroe Nëse është afër, #lehtësoe Nëse është pak, #shtoe Hoxhë Sinan Rushiti 📣

Disa lutje madhështore

O Allah! – Fali dhe mëshiroj besimtarët. – Fali dhe mëshiroj gjynahqarët. – Fali dhe mëshiroj falësit e namazit. – Fali dhe mëshiroj ruajtësit e nderit. – Fali dhe mëshiroj baballarët dhe nënat. – Fali dhe mëshiroj të vjetrit dhe të rinjtë. – Fali dhe mëshiroj nxënësit dhe nxënëset. – Fali dhe mëshiroj mësuesit dhe …

Një zë i mrekullueshëm nga Mitrovica që thërret në rrugën e Zotit (VIDEO)

Bajram Hajdini, është emri i kënduesit të ilahive i cili përmes zërit të tij të mrekullueshëm mundohet të përçoj mesazhe pozitive tek audienca e tij. Hajdini i cili vjen nga qyteti i Mitrovicës deri më tani ka realizuar së paku dy videoklipe, “fundi i lumtur” dhe “penduesit thonë” të cilat kanë arritur mijëra klikime. Mbetet …

Sexhdeja ndaj Zotit e mbron njeriun nga kanceri ..

Sexhdeja ndaj Zotit e mbron njeriun nga kanceri .. Sexhdeja ndaj Zotit e mbron njeriun nga kanceri .. Sipas analizës së bërë nga Instituti Kombëtar i Teknologjisë Laserike në Kajro të Egjiptit, sexhdeja (përkulja) ndaj Allahut mbron njeriun nga kanceri. Sipas kësaj analizës, sexhdeja ndikon shumë pozitivisht tek gratë shtatzëna duke e mbrojtur embrionin e …

A duhet të pini shejk proteinash pas stërvitjeve??

Proteina dhe karbohidratet janë komponente thelbësore të cilat duhet të konsumohen pas një sesioni intensiv të ushtrimeve fizike, sepse mundësojnë rikuperimin e trupit dhe muskujve. Por nëse jeni duke u përpjekur t’i humbni disa kilogramë, konsumimi i shejkave me proteina pas stërvitjeve e bën më të vështirë humbjen e peshës për shkak të përbërësve të …