5 shenjat e Kiametit

Përhapja në masë e imoralitetit nga shenjat paraprirëse të ndodhisë së Kiametit Ka thënë profeti Muhamed alejhi selam: “ Nga shenjat e Kiametit është largimi i diturisë, përhapja e injorancës, pirja në masë e alkoolit dhe përhapja e madhe e imoralitetit.” Buhariu dhe Muslimi

Ushqimet që ju disponojnë

Dietologia Zoe Bingley-Pullin ju sugjeron disa ushqime për ngritjen e humorit që, fatmirësisht, shumë prej tyre i keni në frigoriferin tuaj. Avokado është një nga pesë ushqimet që dietologia Zoe sugjeron. Ky super ushqim është i pasur me tirozinë,  që ndihmon trupin të prodhojë dopaminë – e njohur si qendra e kënaqësisë në tru. Rritja e …

Ndiheni të fryrë? Ja cili mund të jetë shkaku i vërtetë dhe receta që do të lehtësojë barkun tuaj!

Ka njerëz që ndihen të fryrë gjatë gjithë kohës, që do të thotë se diçka po shqetëson sistemin e tyre të tretjes. Sipas mjekëve ,fryrja është rezultat i gazrave të bllokuara në stomak që lidhet me mënyrën se si dhe cfare hani.Njerëzit zakonisht nuk shqetësohen shumë kur stomaku i tyre është i fryrë, edhe nëse …

A KA KUSH PENDOHET SOT(?)

A KA KUSH PENDOHET SOT(?) Vëllezër dhe motra, A ka kush pendohet sot tek Allahu? Nëse thua: Po, u pendova. -Të them: Nga çka u pendove? -(nëse)Thua: prej cdo gjëje. -Them: Nuk je i sinqert! Ai që thotë unë pendohem nga çdo gjë, dëshiron ta mashtroj Allahun! Vëllau im, më thuaj mua, nga cili mëkat …