KUR SHPIRTI ËSHTË I KËNAQUR

Ishte një njeri i varfër, i cili kujdesej për nënën, gruan dhe fëmijët e tij dhe njëkohësisht punonte si shërbëtor te një pasanik. Ishte i sinqertë në punën e tij dhe atë e kryente me përsosmëri. Mirëpo një ditë nga ditët mungoi në punën e tij. Kjo nuk ishte traditë tek ai. Më herët asnjëherë …

Keto semundje moderne gjenezen e kane ketu

Nga semundjet dhe simptomat qe shfaqen si rezultat i veprave djallzore si magjia msyshi apo ograku, jane depresioni, ankthi i tepruar, pagjumesia, anoreksia, apatia, keputja e trupit(sidomos tek pjesa e poshtme e kembeve), kokedhembjet, problemet me lukthin, endrrat shqetesuese si dhe britmat ne gjume, kercitja e dhembeve ne gjume apo zgjimi i shpeshte gjate nates, …

TI DHE FËMIJA YT

TI DHE FËMIJA YT Mos i thuaj fëmijës tënd: Ngrihu dhe falu, se përndryshe do të shkosh në Xhehenem… po thuaj: Eja falu me mua, të jemi së bashku në Xhenet. Mos i thuaj fëmijës tënd: Ngrihu rregulloje dhomën tënde, e cila i përngjan bërllokut… po thuaj: A ke nevojë për ndihmë në rregullimin e …

Kirurgu kërkonte para për intervenim, nuk e dinte se pacienti që po luftonte me jetën ishte djali i tij!

Jeta sjellë histori interesante, ndonjëherë edhe ironike.Por kjo më poshtë do t’iu lë të shtangur. Këtu flitet sesi mjeku kërkonte para për të intervenuar, e nuk e dinte se pacienti që po luftone me jetën ishte djali i tij..Në këtë histori që po shpërndahet me të madhe në rrjetet sociale, do të gjeni ndoshta mësimin …

MOS FUT URREJTJE ME PYETJET E TUA

MOS FUT URREJTJE ME PYETJET E TUA 1. E pyeti njëra nga gratë shoqen e saj kur e lindi fëmijën: Çfarë të dhuroi burri me lindjen e fëmijës?! -I tha: Nuk më dhuroi gjë. -Sa është kjo logjike? Ti a nuk ke vlerë te burri yt? – ia kthehu ajo grua. Me ato fjalë ajo …